“COSETES” PER EN JAN

A primers de juliol va néixer en Jan i aquest va ser el nostre regal de benvinguda.

 

IMG_4602IMG_4594

 

Vaig comprar una manteta a Textura, molt dolça i amb unes estrelles en relleu i vaig buscar una roba d’estrelletes per posar per un dels costats, la vaig trobar a Amelia  http://www.ameliapatchwork.com/ i amb un fil del mateix color de NiceWorks vaig fer-li un acabat de ganxet.

 

Diapositiva1

Tot mirant coses a Pinterest i a diferents blogs, he vist sovint  fundes pel Carnet de salut dels nens i em va fer gràcia provar de fer-n’hi un.

I ha quedat així:

IMG_4596

IMG_4597

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ara ja he començat una altra “coseta”.  Potser arribarà per Nadal !!!!!

 

 

Publicat per montse el dissabte 26 octubre, 2013 i guardat a Patchwork, Pels nens.